Η εταιρία Γ. Ψωμιάδης ΑΕΒΕ και η φίρμα καθαριστικά Astonish διοργανώνουν διαγωνισμό με τίτλο “Κερδίστε τα καθαριστικά του μήνα”.

Συμμετοχή: Η συμμετοχή πραγματοποιείται μέσω του facebook και της επίσημης σελίδας facebook “Astonish καθαριστικά”.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό αποκτά ο χρήστης facebook που θα προβεί σε έγκυρο σχόλιο στο post του διαγωνισμού στο ερώτημα “Ποιο είναι το αγαπημένο σου καθαριστικό Astonish;” Στις απαντήσεις θεωρούνται σωστές όλες οι απαντήσεις που θα αφορούν είτε την Ελληνική είτε την Αγγλική ονομασία προϊόντος είτε σχετική περιγραφή.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές μέχρι την 30η Ιουνίου και ώρα 21:00.

Δώρα: Ένας νικητής θα κερδίσει ένα κιβώτιο που θα περιλαμβάνει τα παρακάτω καθαριστικά Astonish:

Astonish anti-bacterial spray, Astonish germ clear, Astonish για τα άλατα, Astonish λιποκαθαριστής, Astonish για τον φούρνο, Astonish αντιβακτηριδιακό κρεμοσάπουνο, Astonish OXY ενισχυτικό πλυσίματος.

Ο νικητής θα επιλεγεί μετά από ηλεκτρονική κλήρωση, θα ανακοινωθεί στο post του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθεί με μήνυμα μέσω facebook.

Ταυτοποίηση νικητή: Για λόγους διαφάνειας του διαγωνισμού και για την αποφυγή spam συμμετοχών, ο νικητής που θα παραλάβει τα δώρα θα πρέπει να έχει στον λογαριασμό του στο facebook τουλάχιστον μία φωτογραφία του. Σε διαφορετική περίπτωση το δώρο μεταβιβάζεται στον πρώτο αναπληρωματικό.

Ο κάθε χρήστης facebook που συμμετέχει στον διαγωνισμό αποδέχεται ανεπιφύλακτα του όρους χρήσης.